Според изследователя на човешката чувствителност д-р Илейн Арон,  15-20% от

...
Според изследователя на човешката чувствителност д-р Илейн Арон,  15-20% от
Коментари Харесай

15-20% от хората са много по- различни от всички останали

 Според откривателя на човешката сензитивност доктор Илейн Арон,  15-20% от хората са високочувствителни. Те постоянно усещат всяко произшествие доста по-силен, по-лесно е да бъдат афектирани. И още – тези хора са отлични емпати.

Ето няколко черти на характера, които са неповторими за високочувствителните хора. Проверете сами какъв брой пункта са правилни за и вас.

1. Влизайки в стаята, незабавно можете да забележите и най-малки промени. Докато другите може да не виждат крива картина на стената или новите облекла на другар, нищо не се изплъзва от вашето внимание. Тази линия ви прави отличен чиновник, тъй като можете да видите казуса, още когато е в зародиш.

2. Имате доста характерни желания, що се отнася до текстури и аромати. Вашата нервна система се задейства елементарно и сте склонни към сензорно претоварване. Само едно допиране до повърхност  или благоухание на мирис може да ви накара да се разтресете, в случай че не ви хареса. И от време на време даже би трябвало да се отдалечите от човек, който е прекомерно напарфюмиран.

3. Обичате да прекарвате доста време сами. Повечето от тези хора са интроверти, т.е. те се усещат по-енергични, прекарват времето си сами и не поддържат връзка с други хора. След няколко часа диалог с други хора, стартирате да се чувствате изтощени и прекомерно възбудени.

4. Хората споделят, че сте доста добър другар и „ добър слушател “. Повечето чувствителни хора откровено се интересуват от другите и обичат да оказват помощ на нуждаещите се.

Дори непознати елементарно могат да ви се доверят, а децата влизат бързо в контакт с вас. Това е по този начин, тъй като вашата нежна, сензитивна природа кара другите да се усещат в сигурност.

5. Стоите надалеч от трагичните вести. От ваша позиция действителният живот е много трогателен и плашещ – няма потребност да гледате или да четете трагични филми и книги, с цел да разберете това. Напротив, предпочитате вдъхновяващи, просветителни или по-леки жанрове.

6. Имате особена обич към изкуството. Недостатъкът на такава сензитивна нервна система е, че изпитвате отрицателни усеща на по-дълбоко равнище от множеството хора. Има обаче и предимство – можете по-добре да оцените изкуството и музиката, която обичате. Понякога даже плачете, когато гледате нещо доста красиво.

7. Имате необикновено въображение. Вероятно сте безвъзвратен идеалист, който постоянно се губи в личните си мисли. Като дете може да сте прекарвали повече време, гледайки през прозореца, в сравнение с да учите.

esotericblog

Как Вселената да извърши всичките ни стремежи – технология

 

Не забравяйте, че вие сте вълшебник, и че всичко зависи от настройката ви. Защото Вие носите отговорност за личната си орис и за себе си, имате задоволително сила, за да…

Цялата публикация

На Земята има три типа хора: Тела с Душа „ Нешамах, с животинско схващане и Децата на дявола

 

 Третият тип – децата на дявола. Това е тяло, плът и зли духове. Те са дейни разрушители, кървави революционери – тези, които проливат кръв. Това са: нашественици, бандити, крадци, садисти,…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР